مواد تشکیل دهنده انواع کنستانتره دامی

مواد تشکیل دهنده انواع کنستانتره دامی

مواد تشکیل دهنده انواع کنستانتره دامی

مواد تشکیل دهنده انواع کنستانتره دامی، در اکثر موارد برای رشد و پرورش دام بسیار مفید، مکمل، مقوی و انرژی‌زا می باشد. از جمله مواد تشکیل دهنده انواع این خوراکی ارزشمند می توان به کنجاله سویا، کنجاله کلزا، پودر ماهی و غیره اشاره نمود. کنستانتره عموماً و در اکثر مواقع از کنجاله انواع خوراکی هایی مانند میوه، غلات و غیره به دست می آید. کنجاله به هر نوع ماده خوراکی که پس از فشرده شدن آب، روغن و یا هر نوع مایع درون آن گرفته شده گفته می‌شود. کنجاله سویا به عنوان منبع مناسبی برای تأمین پروتئین، یکی از خوراکی‌های اساسی دام می‌باشد. که به شکل کنستانتره مورد استفاده قرار می گیرد.

تعداد موادی که می توان از آن ها برای تهیه کنستانتره دامی استفاده نمود خیلی زیاد و فراوان می‌باشد. آب‌هویج‌ فروشی‌ها، می‌توانند تفاله‌ها و باقی مانده هویجی که طی فرآیند آبمیوه‌گیری آب خود را از دست داده به تولیدکنندگان کنستانتره دامی بفروشند. به طور کلی از هر نوع میوه‌ای که پس از طی مراحل آبمیوه‌گیری به شکل پسمانده درآمده است می‌توان برای تهیه کنستانتره دامی استفاده نمود. عمده‌ترین اقشاری که فعالیت آن‌ها به صورت خودکار منجر به تهیه انواع کنستانتره دامی می‌گردد، می‌توان به کارخانه‌های آبمیوه سازی اشاره کرد. گلوتن ذرت و سبوس گندم نیز مواد ارزشمندی برای تغذیه دام می باشند که موارد استفاده فراوانی در تهیه انواع کنستانتره دامی دارند.

بیشتر بخوانید: ترکیبات کنستانتره دامی چیست؟

کنستانتره‌های دامی چگونه به وجود می‌آیند؟

کنستانتره‌های دامی چگونه به وجود می‌آیند؟

کنستانتره‌های دامی از ترکیب چندین ماده ارزشمند برای تغذیه دام به دست می‌آیند. که برای پرورش بهتر و‌ بازدهی بیشتر دام سودمند هستند. دامداران و پرورش دهندگان دام باید از تغذیه آن حیوانات با استفاده از کنستانتره‌های انقضاء شده، خراب یا فاسد خودداری نمایند. استفاده از کنسانتره‌های بی کیفیت و ناسالم نه تنها باعث مسموم شدن دام می‌گردد. بلکه روی فرآورده‌های گوشتی و شیری آن‌ها تأثیر منفی دارد. برای اینکه کنستانتره‌ دچار آفت و خرابی نشود باید در محیط مناسبی نگهداری شود. که دارای هوای خشک و خنک، نور و تهیه کافی باشد. محیطی که برای انبار این محصول انتخاب می شود باید عاری از وجود حشرات موزی مانند: ساس، موش، سوسک، موریانه، پشه و غیره باشد.

دیگران خوانده‌اند: قیمت خرید کنسانتره دامی شرکت اریس 

ویژگی های انواع کنستانتره دامی

ویژگی های انواع کنستانتره دامی

ویژگی های انواع کنستانتره دامی از جنبه‌های مختلفی مانند: شکل، اندازه، طعم، بو، مکمل‌ها، ارزش و فواید غذایی با یکدیگر متفاوت است. برخی از انواع کنستانتره عرضه شده در بازار به دلیل اینکه مقدار مکمل‌های تشکیل دهنده آن بیشتر است، دارای ارزش افزون‌تری هستند. هرچه میزان مکمل‌های تشکیل دهنده این نوع خوراکی فراوان‌تر باشد. دام با آن بهتر تغذیه می‌گردد و فرآورده‌های آن نیز مفیدتر خواهند شد. از میان انواع کنستانتره‌های دامی موجود در بازار، به دنبال خرید آن دسته از انواع این محصول باشید که از ویتامین‌های اساسی بیشتری برخوردار باشد. ویتامین‌هایی مانند: پروتئین، مواد معدنی، نمک، کلزا و از این قبیل جزو اصلی ‌ترین موادی هستند. که بهتر است در کنستانتره دامی موجود باشند.

پودر چربی و توکسین بایندر نیز نمونه‌های دیگری از افزودنی‌های مفیدی می باشند. که در ترکیبات کنستانتره‌های دامی به کار می روند. احتمالاً بسیاری از شما اولین باری است که با اصطلاح توکسین بایندر برخورد کرده‌اید. این عبارت به موادی گفته‌می‌شود که در ترکیبات کنستانتره‌ها به کار می‌روند. تا مانع انتقال مواد سمی از خوراک به بدن دام شوند. سبوس گندم و برخی از مکمل‌های ویتامینی وقتی در ترکیبات کنستانتره مورد استفاده قرار می گیرند. کیفیت آن را دو چندان می کنند. موننسین‌ها نمونه‌هایی از ترکیبات کنستانتره دامی می‌باشند. که با مهار جمعیت‌های میکروبی در داخل شکمبه دام نتایج مفیدی را به دنبال دارند. از نتایج استفاده از موننسین‌ها در ترکیبات کنستانتره دامی می‌توان به مواردی مانند: بهبود قابلیت هضم، افزایش رشد و میزان شیردهی دام اشاره نمود.

جهت مطالعه: کنستانتره و مزایا و ضرورت استفاده آن برای دام

مزایای انواع کنستانتره دامی

مزایای انواع کنستانتره دامی

مزایای انواع کنستانتره دامی با توجه به کیفیت، میزان و نوع مواد مفیدی که ساختار آن‌ها را تشکیل داده است. متفاوت می باشد. برای افزایش کاربردها و فواید این محصول تولیدکنندگان تلاش می‌کنند. تا از مواد اولیه عالی، کامل، درجه و ارزشمند در تولید آن استفاده نمایند. بسیاری از موادی که ساختار کنستانتره را به وجود می آورند. دارای مزایا و کاربردهای ویژه، منحصر به فرد و مفیدی می باشند. در بسیاری از مواقع وجود برخی مواد مانند سم زداینده‌ها در ساختار اصلی کنستانتره‌های دامی ضروری می باشد. هر شخصی به تنهایی نمی‌تواند اقدام به ساخت کنستانتره نماید. بلکه این کار باید زیر نظر پزشکان دامپروری صورت بگیرد تا نتایج مفید حاصل شود.

بیشتر بدانید: ترکیبات خوراک دام و طیور

فواید تغذیه دام با کنستانتره غنی شده

فواید تغذیه دام با کنستانتره غنی شده

فواید تغذیه دام با کنستانتره غنی شده و باکیفیت چیست؟ این است که گوساله، گاو و گوسفندها فرآورده‌های لبنی سالم و مقوی‌تری تولید می‌کنند. با مصرف کنستانتره استاندارد، درجه یک و دارای بهترین مکمل‌ها طول عمر دام بیشتر می‌شود. و کمتر دچار بیماری می شوند. دامپروران آن دسته از انواع کنستانتره در بازار را خریداری می‌کنند. که گوشت آوری بهتر و بیشتر دام را نیز به دنبال داشته باشد. تغذیه دام با کنستانتره دامی پودر صدف دریایی به دلیل اینکه منبع غنی از کلسیم و‌ منگنز می‌باشد. بسیار مفید و مثمر ثمر است. اگر کنستانتره با استفاده از سولفات آهن غنی شده باشد مصرف چنین خوراکی به پیشگیری از فقر آهن در دام کمک می‌کند.

بازرگانی اریس عرضه کننده و تولید کننده انواع خوراکی دام و طیور باکیفیت به بازارهای داخلی و خارجی می‌باشد. جهت خریداری این محصولات با ما تماس بگیرید.

شماره تماس: 09932937847

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *