روغن خوراکی دام و طیور

روغن خوراکی دام و طیور

روغن خوراکی دام و طیور یکی از افزودنی های سالم به خوراک دام می باشد. این روغن های گیاهی دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام با توجه به شرایط و نوع دام، مورد استفاده متفاوتی دارند. امروزه استفاده از این خوراک ها به دلیل مزایای آن ها برای دام طیور افزایش یافته است. این خوراک ها می توانند تاثیر مثبت زیادی برای سلامت حیوانات داشته باشند. ویژگی های خوب این روغن خوراکی یکی دیگر از دلایل علاقه دامداران به این محصول می باشد. روغن خوراکی دام و طیور را می توانید در موارد مختلفی استفاده نمایید.

اگر شما سوالی در مورد نهاده های دامی، انواع علوفه ها، خوراک دام، ترکیبات غذایی، میزان مصرف و غیره دارید، تیم کارشناسان بازرگانی اریس با توجه به تجربه و دانش فنی خود، به شما کمک خواهند کرد تا بهترین راه حل برای نیازهای شما در این زمینه پیدا کنید. بنابریان برای دریافت پاسخ سوالات خود با ما تماس بگیرید.

روغن خوراکی دام و طیور چیست؟

همانطور که اطلاع دارید خوراک دام و طیور که اغلب از کنجاله ها و موادی از این قبیل تهیه می شوند، روغن کافی را نداشته و خشک می بشند. این خشک بودن می تواند عواقب خوبی برای دام و طیور نداشته باشد. امروزه برای رفع این مشکل از روغن خوراکی در این محصولات استفاده می شود. روغنی که در این خوراک استفاده می شود از با کیفیت ترین روغن های حیوانی و یا گیاهی می باشد. افزودن این روغن به غذای دام می تواند فواید بسیاری داشته باشد. استفاده استاندارد و به اندازه روغن خوراکی در غذای حیوانات اهمیت بسیار زیادی دارد.

روغن خوراکی دام و طیور چیست؟

انواع روغن خوراکی برای دام و طیور

روغن خوراکی برای دام و طیور انواع مختلفی دارد. این انواع هر کدام ویژگی های مثبت و منفی خود را دارند. شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی از این روغن ها را انتخاب کرده و استفاده نمایید. این انواع را می توان به طور کلی به سه دسته (روغن خام، روغن ویژه طیور و اسید چرب ) تقسیم بندی کرد.

روغن خام

روغن خام یکی از پر مصرف ترین روغن های خوراکی برای دام و طیور می باشد. یکی از دلایلی که سبب شده است تا دامداران توجه بیشتری به این روغن کنند توجیه اقتصادی آن می باشد. به عبارت دیگر قیمت این محصول نسبت به کارایی و ویژگی های ان کمتر می باشد. اغلب روغن خوراکی خامی که در خوراک دام و طیور استفاده می شود از کشور های تولید کننده این محصول وارد کشور شده و سپس توسط عمده فروشان در بازار های سراسر کشور توزیع می شود. از ویژگی های خوب روغن خام می توان به مزایای دارویی و زود هضم بودن آن اشاره کرد.

روغن ویژه طیور

روغن طیور همانطور که از نامش پیداست، روغن خوراکی می باشد که به غذای طیور افزوده می شود. در سال های اخیر ب دلیل افزایش پرورش دهندگان طیور در کشور، تقاضا برای خرید این روغن نیز بیشتر شده است. برای اینکه بتوان به این تقاضا پاسخ مناسبی داد،باید تولید و یا واردات این نوع روغن ها افزایش یابد. اغلب روغن های خوراکی ویژه طیور از روغن های گیاهی مانند روغن کلزا،کتان و سویا استفاده می شود. یکی از مهم ترین کاربرد های این نوع روغن که مرغداری ها از آن بهره می برند، استفاده از روغن خوراکی ویژه طیور برای از  بین بردن هوای نامطبوع سالن مرغداری می باشد.

اسید چرب

اسید های چرب یکی از مکمل های جدا نشدنی از جیره غذایی دام و طیور می باشد. این مکمل های چربی تاثیرات فراوانی در تغذیه دام ها به خصوص نشخوار کنندگان دارد. برای اینکه بتوانید برای دام های خود اسید چربی مناسب انتخاب کنید ابتدا باید از خصوصیات ان اطلاع داشته باشید. خصوصیاتی که بهتر است در مورد آن تحقیق کنید عبارت اند از: ارزش غذایی، نوع زنجیره، نوع اسید چرب. زنجیره های تشکیل دهنده هر اسید چربی تعیین کننده ارزش غذایی و نوع آن روغن می باشد. اگر بخواهیم نگاه جزئی تر به اسید های چربی نگاه کنیم ، مشاهده خواهیم کرد که اسید های چرب از مجموع زنجیره های کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است.

انواع روغن خوراکی برای دام و طیور

ویژگی های روغن خوراکی دام و طیور

همانطور که در بخش های قبل نیز اشاره شد یکی از دلایل استفاده دامداران از روغن های خوراکی دام و طیور ویژگی های مثبت آن ها می باشد. از جمله این ویژگی ها عبارتند از:

  1. روغن هایی که در خوراک دام و طیور استفاده می شود بوی تندی و زننده ای ندارد. این موضوع سبب بی اشتهایی حیوان نمی شود.
  2. به دلیل کم سود بودن صنعت دام پروری یکی هر عامل کوچکی که بتواند حاشیه سود این محصول را بالا ببردف محبوبیت زیادی در بین دامداران دارد. این روغن ارتباط مستقیمی با سود دامداران داشته و می تواند سبب افزایش چندین درصدی سود این صنعت شود.
  3. یکی از ویژگی های مثبت و مهم این روغن خوراکی می توان به قیمت پایین در عین کارایی بالا اشاره کرد. این مورد سبب می شود تا اکثر دامداران با هر توانایی مالی بتوانند از این محصول استفاده کنند.

موارد استفاده ا ز روغن خوراکی برای دام و طیور

ویژگی هایی که در بخش قبل ذکر شد سبب استفاده این محصول در بسیاری از موارد می شود. از جمله مهم ترین موارد استفاده از روغن خوراکی برای دام و طیور می توان به جدول زیر اشاره کرد.

محل مورد استفاده دلیل استفاده
مرغداری های صنعتی یکی از اصلی ترین مکان هایی که روغن های خوراکی دام و طیور در استفاده می شود مرغداری های صنعتی و بزرگ می باشد. دلیل این استفاده افزایش تخم گذاری و خشو طعم شدن گوشت مرغ ها می باشد.
دامداری های بزرگ دامداری های بزرگ برای کاهش استرس از این روغن ها استفاده می کنند.

مزایای استفاده از روغن خوراکی جیره  دام و طیور

استفاده از روغن خوراکی در جیره دام و طیور مزایای بسیاری برای دام ها و همچنین دامداران دارد. این مزیت ها سبب افزایش روزانه تقاضا برای استفاده از این محصول می شود. از جمله مزایای این روغن های خوراکی می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  1. یکی از مهم ترین مزایای استفاده از این روغن ها افزایش متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن حیوانات می باشد.
  2. این روغن ها تاثیر بسزایی در بیشتر شدن گوشت حیوانات و در عین حال خوش طعم تر شدن آن دارند. به طور کلی بهتر شدن این موراد سبب بالا رفتن کیفیت گوشت می شود.

مزایای استفاده از روغن خوراکی جیره  دام و طیور

سخن پایانی

و اما در آخر باید بگوییم که کیفیت و مقدار گوشت در جامعه امروزی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. همین دلیل سبب شده است تا دامداران با استفده از راه های مختلف به افزایش کیفیت گوشت خود بپردازند. یکی از بهترین این راه ها استفاده از روغن های خوراکی می باشد. این روغن ها انواع مختلفی دارند ولی به طور کلی مزایا و ویژگی های ان ها در بسیاری از موارد مشابه هم می باشند. از این روغن ها می توان در موارد مختلف و در مکان های مختلفی استفاده نمود.  شما می توانید با مطالعه این مقاله از همه این اطلاعات با خبر شوید.

بازرگانی اریس در زمینه نهاده های دامی، مانند علوفه و خوراک دام فعالیت می کند. این شرکت با هدف ارائه بهترین کیفیت ممکن از محصولات و خدمات خود به مشتریان خود تشکیل شده است. با توجه به فعالیت های این شرکت در زمینه بازرگانی، اگر شما به دنبال خرید نهاده های دامی با کیفیت بالا و قیمت مناسب هستید، می توانید با شرکت تماس بگیرید و با کارشناسان آن به صورت مستقیم در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *